NEGENDE STATIE
Derde val van Jezus onder het kruis
 
 
 
het negende kruis
EEN TOTALE NEDERLAAG LIJDEN
 
Ik viel een derde maal onder mijn kruis. De mensen dachten dat het nu met Mij uit was. En juist toen iedereen dacht dat Ik het niet meer aankon, sprak Ik mijn laatste krachten aan, greep Ik het kruis en sleepte het op Golgotha.

Men kan ook dan nog verder, wanneer niemand het nog voor mogelijk houdt. Het ogenblik komt, waarop men je zal zeggen: “Van jou verwachten we niets meer. Het is uit met jou. “ Je zal bij jezelf denken: “Ik kan niet meer.” Het ogenblik komt, waarop je totaal hulpeloos zal voelen. Dat is het begin van je kapitulatie, van het inzicht dat je aan het einde van je krachten bent. Maar geef je daarom de moed op?

Wees niet bang. Want er is nog een deur en achter deze deur zal je Mij opnieuw vinden. Als je ten einde krachten bent, ben Ik er voor jou,. Uit het diepste van je ziel zal je om Mij schreeuwen en Ik zal je antwoorden. Een kruis is het, als je eens en voor altijd verliest en verlaten bent, wanneer niemand nog iets om je geeft, wanneer men je heeft afgeschreven. Als je dit kruis opneemt, zal Ik je door mijn aanwezigheid en genade sterken. In mijn Naam zal je bergen verzetten. Maar wil je dit kruis wel opnemen? Nog eens, maak je vooral geen zorgen, want Ik ben altijd bij jou en heb de wereld overwonnen.
  
-0-0-0-0-0-0-0-
 
                                                                                         10e Statie
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb